Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cel mai chipeş barbat din lume este un tâmplar!

Un tâmplar blond cu ochii albaştri este, oficial, cel mai chipeş bărbat din lume. L-a ales un juriu exigent.

de Redactia Observator

la 16.06.2014 , 17:56

 Un tâmplar blond cu ochii albaştri este, oficial, cel mai chipeş bărbat din lume. L-a ales un juriu exigent, la capătul a două săptămâni de întreceri desfăşurate în staţiunea britanică Torbay.

Probele au fost diverse, de la întreceri sportive la navigaţie, actorie sau dans. Iar spectacolul de pe scenă, din seara marii finale, a făcut toţi banii.

A fost momentul de glorie al danezului de 23 de ani. În aplauzele spectatorilor şi ale celorlalţi concurenţi, Nicklas Pedersen a primit titlul de cel mai arătos bărbat din lume. A părut copleşit de emoţie dar nu a plâns, aşa cum declarase că va face.

Vezi și

Nicklas i-a surclasat pe concurenţii din Nigeria şi Mexic, care au ocupat următoarele trepte ale podiumului. Un podium inedit, pentru că înaintea finalei marii favoriţi erau reprezentanţii Ţării Galilor, Olandei şi Columbiei.

Noul Mister World este de profesie tâmplar, dar speră că odată cu celebritatea va obţine şi şansa de a intra în lumea filmului. Când nu prelucrează lemnul, danezul îşi lucrează muşchii. E pasionat de sport. Merge la sală, joacă fotbal şi înoată.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Cel mai chipeş barbat din lume este un tâmplar!