Antena Meniu Search
x

Cel mai mare nai din lume ar putea fi in Targu Jiu!

Cel mai mare nai din lume ar putea fi in Targu Jiu. Are 1,70 metri, 53 de tuburi si s-a nascut dupa o munca de aproape trei ani. Acesta apartine unui profesor de muzică, în vârstă de 62 de ani. Omul e hotărât ca numele lui să ajungă în Cartea Recordurilor.

Vezi și

Stefan Popescu este un domn care, de mai bine de 35 de ani, traieste prin muzica. Canta si construieste instrumente muzicale. Din orice: solnite, paie, linguri, morcovi sau alte legume.

Are 14 instrumente cu totul. Se pare ca cel mai tare se mandreste cu naiul de doi metri, la care a lucrat trei ani, cu bambus adus tocmai din Franta. Inca nu e gata de Cartea Recordurilor, dar se pregateste.

“In trei luni il acordez, ca sa pot sa intru in Cartea Recordurilor. Ca sa-l acordez, imi ia multa ceara de albina. Are cam. Are 53 de tuburi”, spune Stefan Popescu.

Cert este ca profesorul de muzica ar putea intra in Cartea Recordurilor cu cel mai mare nai din lume. Instrumentul realizat de el e mai mare decat cel al maestrului Gheorghe Zamfir, care are 43 de tuburi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Cel mai mare nai din lume ar putea fi in Targu Jiu!