Antena Meniu Search
x

"Cel mai mare protest faţă de OUG", anunţat pentru duminică în Piaţa Victoriei din Capitală

Protestele continuă duminică. Astăzi se anunţă "cel mai mare protest" faţă de Ordonaţa privind codurile penale. Încă de la ora 14.00, oameni din toată ţara sunt aşteptaţi în Piaţa Victoriei din Capitală. Manifestanţii se vor afla în piaţă în timp ce la Palatul Victoria este programată şedinţa de Guvern în care se va decide abrogarea actului normativ.

Protestele continuă duminică. Astăzi se anunţă "cel mai mare protest" faţă de Ordonanţa privind codurile penale. Încă de la ora 14.00, oameni din toată ţara sunt aşteptaţi în Piaţa Victoriei din Capitală. Manifestanţii se vor afla în piaţă în timp ce la Palatul Victoria este programată şedinţa de Guvern în care se va decide abrogarea actului normativ.

Conform anunţurilor făcute pe pagina de Facebook a evenimentului, dumincă,  la ora 20.00, atât în ţară, cât şi în diaspora, în pieţe va fi intonat imnul de stat, iar o oră mai târziu "fiecare participant la manifestaţiile din toate oraşele ţării şi din diaspora va ridica spre cer propria lumină aprinsă”. 

Ca şi sâmbătă, când a fost înregistrată o participare record la demonstraţii, în Bucureşti fiind prezenţi în Piaţa Victoriei 170.000 de oameni, în timp ce în ţară au ieşit în stradă 300.000, şi duminică sunt aşteptaţi protestatari din toată ţara. Unii dintre ei au anunţat că vor veni la Bucureşti cu maşinile. Un grup numeros de studenţi din Cluj au plecat de sâmbătă seara cu trenul spre Capitală, fiind aşteptaţi să sosească în Gara de Nord după ora 7, fiind aşteptaţi cu ceaiuri şi cu cafele.

Mai multe instituţii, dar şi persoane fizice din Bucureşti vin în sprijinul manifestanţilor, oferind cazare celor care ajung în Capitală din alte judeţe ale ţării.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri sociale » "Cel mai mare protest faţă de OUG", anunţat pentru duminică în Piaţa Victoriei din Capitală