Antena Meniu Search
x

Cele mai devastatoare INCENDII produse în cluburi din București și din țară. #Colectiv, cel mai grav incendiu din ultimii 20 de ani

Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă dimineaţă, la clubul Bamboo din Capitală, flăcările distrugând clubul în totalitate. $1 de persoane au ajuns la spital, însă numai zece se mai aflau internate în această dimineaţă în spitale.

Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă dimineaţă, la clubul Bamboo din Capitală, flăcările distrugând clubul în totalitate. $1 de persoane au ajuns la spital, însă numai zece se mai aflau internate în această dimineaţă în spitale.

Clubul Bamboo a mai ars în întregime în urma unui incendiu din 25 iunie 2005, pagubele fiind estimate la aproximativ 5.000.000 de euro. Clubul a fost ulterior reconstruit.

INCENDII produse la cluburi din București și din țară în perioada 2011-2017:

1 noiembrie 2015 - Un incendiu izbucnit într-un club aflat la demisolul Casei de Cultură din municipiul Constanța a fost stins de pompieri. Localul era închis publicului, în interior aflându-se, însă, 5 persoane, angajate ale firmei care administrează clubul, care efectuau inventarul și care au fost evacuate.

30 octombrie 2015 - Cel mai grav incendiu produs în ultimii 20 de ani într-un club din țară a fost cel din clubul bucureștean Colectiv, în urma căruia 64 de persoane și-au pierdut viața și circa 200 au fost rănite.

În club, trupa Goodbye to Gravity susținea un concert de lansare a unui nou album. Incendiul a izbucnit din cauza unor artificii aprinse în timpul concertului și s-a extins rapid.

17 aprilie 2015 - Un incendiu s-a produs la Clubul Vox, care funcționa în Casa de Cultură a Sindicatelor "Leopoldina Bălănuță" din Focșani, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit. Incendiul a provocat pagube însemnate, fiind distruse mai multe obiecte de mobilier și aparate electronice și electrocasnice.

17 iunie 2014 - Un incendiu s-a produs la un club din Centrul vechi al Capitalei, în urma căruia un bărbat a fost găsit carbonizat. A fost declanșată ancheta în acest caz, stabilindu-se că acest incendiu a mascat o crimă. Potrivit anchetatorilor, patronul restaurantului și-a ucis asociatul, prin aplicarea mai multor lovituri la cap, a ascuns cadavrul sub podeaua de la etajul localului, iar patru zile mai târziu a incendiat imobilul, turnând substanțe inflamabile peste cadavru.

6 aprilie 2014 - Trei tinere și-au pierdut viața și alte patru persoane au fost rănite, în urma unui incendiu care a cuprins un restaurant (Beirut), un cazino și un club, care funcționau într-un imobil din centrul municipiului Constanța.

25 decembrie 2013 - Un incendiu a izbucnit într-o clădire ce a găzduit Clubul Tineretului din Bacău, în noaptea de 24 spre 25 decembrie, fără a se înregistra victime omenești, imobilul fiind nefuncțional în această perioadă.

3 decembrie 2011 - Două localuri din municipiul Sibiu — un restaurant cu specific românesc și un club situat deasupra acestuia — au fost cuprinse de flăcări. Pagubele materiale au fost evaluate ulterior la 2.200.000 lei de către PÎCCJ, organele abilitate stabilind că incendiul a fost provocat de către mai multe persoane care au fost arestate, în martie 2012.

4 martie 2011 - Un night-club din municipiul Focșani a fost afectat de un incendiu produs la subsolul clădirii și provocat de scânteile provenite de la un flex, pe care un apropiat al casei l-a folosit în subsol. În urma incendiului, au ars aproximativ 100 de kilograme de lemn, depozitate la subsolul clădirii unde funcționa night-clubul.

8 octombrie 2011 - Un incendiu a izbucnit la Clubul Kmy's, situat pe malul lacului Siutghiol, din centrul stațiunii Mamaia, înregistrându-se pagube materiale. Potrivit pompierilor, focul ar fi fost provocat în mod intenționat de persoane necunoscute.

20 ianuarie 2011 - O tânără a murit carbonizată, într-un incendiu izbucnit în PUB 75, amplasat la parterul unui cămin din campusul studențesc Tudor Vladimirescu din Iași, iar o alta a fost transportată în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgențe Sfântul Ioan din Iași.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Cele mai devastatoare INCENDII produse în cluburi din București și din țară. #Colectiv, cel mai grav incendiu din ultimii 20 de ani