Antena Meniu Search
x

Cele mai gustoase 7 cocktailuri de primăvară pe care le poți prepara oricând acasă

Acum, că am trecut la primăvară, e vremea să ne schimbăm unele obiceiuri. Cum ar fi să înlocuim băuturile calde cu cele răcoritoare, adăugând uneori și un strop de alcool. Descoperă mai jos câteva cocktailuri proaspete de primăvară, pe care le poți prepara și acasă.

Reţete cocktail de primăvară
Reţete uşoare pentru cocktailuri delicioase, pregătite acasă - Shutterstock

Acum, că am trecut la primăvară, e vremea să ne schimbăm unele obiceiuri. Cum ar fi să înlocuim băuturile calde cu cele răcoritoare, adăugând uneori și un strop de alcool. Descoperă mai jos câteva cocktailuri proaspete de primăvară, pe care le poți prepara și acasă.

April Rain

Ploaia de aprilie este răcoritoare și tot așa este și această băutură de după-amiază, obținută din suc de lime, vermut și votcă. Rețeta este la fel de simplă ca cea a unui alt cocktail clasic - Gimlet, care conține gin și suc proaspăt de lime.

Rosé Cocktail

Nimic mai simplu: ca să prepari această băutură, ai nevoie de o sticlă de vin rosé și o alta cu lichior de citrice. Se adaugă suc de grapefruit și un strop de gin, pentru a obține aroma caracteristică.

Lavender Lemon Drop

Rețeta acestui cocktail conține votcă, suc de lămâie, sirop simplu și lavandă. Dacă nu te-ai bucurat până acum de gustul dulce al florilor de lavandă într-o băutură, profită de ocazie.

Lavender Lemon Drop nu e o băutură atât de extravantă pe cât pare, ci seamănă mai degrabă cu Martini.

Long Island Ice Tea

Long Island este o insulă situată în statul New York, cu o populație de peste șapte milioane de locuitori, de unde poți ajunge ușor spre plaje, sate de pescari, terenuri de golf și podgorii celebre.

Cocktailul cu același nume (Long Island Ice Tea) este la fel de interesant: e o combinație de votcă, rom, triplu sec, tequila, gin, suc de lămâie și cola, mai toate aceste băuturi fiind simplu de găsit la noi, într-un astfel de magazin de bauturi.

Amaretto Sour

Amaretto este un lichior italian dulce-amărui, obținut din migdale sau caise. Amaretto Sour este un cocktail răcoritor care conține, pe lângă amaretto, sirop simplu și suc de lămâie. Mmm...

Ruby on Rails

Profită de primele căpșuni apărute în piețe și prepară acest cocktail delicios, care pe lângă fructe, mai conține gin, rosé și lichior englezesc (mai exact, Pimm nr. 1, obținut din gin, sucuri de fructe și condimente).

Paloma

Paloma (porumbel, în spaniolă), este o băutură energizantă pe bază de tequila, la care se adaugă suc de grepfruit, suc de lămâie, sirop simplu și sifon.

Sursa foto: Shutterstock.com

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Cele mai gustoase 7 cocktailuri de primăvară pe care le poți prepara oricând acasă