Antena Meniu Search
x

Cererea în căsătorie perfectă: elemente esențiale, de care trebuie să țină cont orice bărbat

Cererea în căsătorie perfectă este diferită de la cuplu la cuplu. De aceea, cea mai mare greșeală este să imiți alte cereri de succes, fără să iei în calcul preferințele și personalitatea partenerei tale.

Cum trebuie să te pregăteşti înainte de întrebarea cea mare
Sfaturi pentru o cerere în căsătorie perfectă - Shutterstock

Cererea în căsătorie perfectă este diferită de la cuplu la cuplu. De aceea, cea mai mare greșeală este să imiți alte cereri de succes, fără să iei în calcul preferințele și personalitatea partenerei tale. Ca să-ți reușească un moment unic, trebuie să pornești de la câteva principii, pe care să le aplici la particularitățile relației tale. Astfel, ai cele mai mari șanse să creezi o amintire frumoasă pentru amândoi.

Ia în calcul următoarele detalii esențiale atunci când planifici cererea în căsătorie a partenerei tale.

Inelul de logodnă

Elementul central al cererii în căsătorie este inelul. Alegerea acestuia nu trebuie subestimată. Bijuteria va fi foarte vizibilă timp de ani de zile și va primi o atenție deosebită atunci când anunțați logodna. De aceea, e important să nu faci compromisuri și să alegi un inel de calitate, cu stil, despre care știi că nu se va demoda. Vezi catalogul de produse pentru o selecție unică de inele de logodnă superbe și atemporale. Nu în ultimul rând, e important să fii foarte atent la preferințele prietenei tale. Majoritatea femeilor au o idee foarte clară în legătură cu ceea ce își doresc.

Atmosfera

O persoană discretă poate prefera o atmosferă intimă, pe când una foarte sociabilă ar putea prefera un eveniment public. Observă cu atenție preferințele partenerei tale înainte să iei o decizie. Cererile publice în căsătorie nu sunt pentru toată lumea. Unele femei preferă să răspundă la această întrebare deosebită în particular, doar cu tine, iar altele își doresc să fie înconjurate de familie sau prieteni.

Conform Brides, 73% din cupluri preferă o cerere în căsătorie privată și doar 14% își doresc ca momentul să înregistrat video. Prin urmare, dacă nu ești sigur că partenera ta își dorește ca acest eveniment să aibă spectatori, e mai sigur să optezi pentru varianta privată.

Locul

Aceasta poate fi o altă alegere dificilă și depinde mult de tipul de cuplu de care sunteți. Unii preferă ideea unei cereri într-un loc simbolic, cu mesaj. Poate fi un loc personal (cel în care v-ați cunoscut) sau unul frumos, dintr-o călătorie, cum ar fi un peisaj deosebit sau o clădire romantică. Din nou, contează mult preferințele ei și dacă preferă o cerere în căsătorie bine plănuită sau una relativ spontană.

Elementul surpriză

Potrivit The Knot, 75% dintre femei consideră că în momentul cererii în căsătorie este important elementul surpriză. Dacă partenera ta se așteaptă la marea întrebare, impactul va fi mai puțin puternic. De aceea, ai grijă să nu te dai de gol în zilele anterioare cererii, în care faci pregătirile.

Cuvinte alese cu grijă

Ceea ce spui este foarte important. Majoritatea bărbaților aleg să spună câteva cuvinte înainte să pună marea întrebare. E important să te gândești din timp care vor fi acestea. În caz contrar, e posibil să te blochezi sau să ți se pară că totul sună greșit, din cauza emoțiilor. Nu ai vrea ca partenera ta să țină minte toată viața clișee sau bâlbâieli.

De aceea, dacă nu ai talent oratoric și mare prezență de spirit, e bine să pregătești în linii mari introducerea întrebării. Include câteva idei despre modul în care te face să te simți partenera ta și cum vezi viitorul vostru împreună.

Acordul familiei

În familiile moderne, nu e necesar să ceri acordul părinților pentru cererea în căsătorie. Există însă și familii tradiționale în care părinții s-ar putea simți jigniți că nu i-ai întrebat. Află care e situația și procedează în așa fel încât să nu umbrești frumusețea acestui eveniment cu detalii controversate, cum ar fi supărarea rudelor.

Sursă foto: Shutterstock

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Cererea în căsătorie perfectă: elemente esențiale, de care trebuie să țină cont orice bărbat