Antena Meniu Search
x

CFR a montat un gard ilegal aproape de Coloana Infinitului

Montarea unui gard din Târgu Jiu, care să împiedice trecătorii să traverseze o cale ferată, a dus la o anchetă penală! Şi asta pentru că acea construcţie făcută de cei de la Compania Naţională de Căi Ferate nu are avizele necesare.

De Redactia Observator la 26.03.2019, 17:23
Vezi și

Montarea unui gard din Târgu Jiu, care să împiedice trecătorii să traverseze o cale ferată, a dus la o anchetă penală! Şi asta pentru că acea construcţie făcută de cei de la Compania Naţională de Căi Ferate nu are avizele necesare. De altfel, autorizaţiile nu puteau fi obţinute pentru că gardul este în apropierea monumentului lui Brâncuşi, Coloana Infinitului.

Tocmai pentru siguranţa oamenilor ar fi fost montat gardul. Cel puţin asta reiese din plăcuţa - pe alocuri ruginită, care a fost montată pe barele metalice. Dar asta nu înseamnă că e şi legal. Dimpotrivă. Construcţia a fost făcută la doar 200 de metri distanţă de Coloana Infinitului.

Direcţia pentru cultură Gorj a fost sesizată de un cetăţean.

Reprezentanţii zonali ai CFR nu au dorit să dea un punct de vedere. Gardul încă nu a fost distrus, dar urmează să fie pus la pământ în scurt timp.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » CFR a montat un gard ilegal aproape de Coloana Infinitului