Antena Meniu Search
x

Chef Hadad face o magie: lup de mare

Chef Joseph Hadad nu încetează să uimească prin talent şi să răsfeţe papilele gustative ale gurmanzilor.

Vezi și

Chef Joseph Hadad nu încetează să uimească prin talent şi să răsfeţe papilele gustative ale gurmanzilor.

Mai nou, amatorii de bucate de top au ocazia să înveţe chiar de la maestrul Hadad unele dintre cele mai de efect secrete culinare.

Pe parcursul a trei săptămâni, doritorii pot experimenta în bucătărie alături de Chef Joseph reţete inedite din bucătăria întregii lumi. Înscrierile au început deja şi nu oricum, ci cu o demonstraţie.delicioasă.

Talentul în bucătărie se măsoară prin inventivitate şi bucate alese. Şi pentru că fanii lui Chef Joseph au fost mereu curioşi să îi afle secretele, maestrul culinar i-a bucurat cu o nouă demonstraţie în bucătărie. Reţeta este una pe bază de lup de mare şi reuneşte gusturi din zona Mediteranei, nordul Africii, dar şi alte locuri exotice.

Adică cele mai proaspete şi mai aromate ingrediente. Şi oricât de exotic ar suna fiecare denumire, toate pot fi găsite cu uşurinţă în magazine. Priceperea de a le combina într-o reţetă spectaculoasă, însă, se câştigă în timp.

Odată ce fiecare ingredient este gata, Chef Joseph începe să aranjeze totul pe o placă de gresie. Atent şi meticulos, condimentează spectacolul culinar cu câteva sfaturi utile pentru cei prezenţi.

Şi cum orice reţetă a lui Chef Hadad este nu doar delicioasă, ci şi un spectacol vizual, reacţiile nu au întârziat să apară.

Ce prezenţi la demonstraţie au primit şi o veste bună. Chef Hadad pregăteşte o serie de cursuri în care le va dezvălui celor pasionaţi cele mai inedite reţete.

Înscrierile continuă, aşa că cei care vor să gătească în bucătărie cu unul dintre cei mai talentaţi bucătari sunt aşteptaţi pentru o exprienţă de neuitat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Chef Hadad face o magie: lup de mare