Antena Meniu Search
x

Chefii aleg semifinaliștii! Toate echipele vor găti același preparat, cel mai bun gust câștigă, de la ora 20.00, la Antena 1

Este ziua decisivă la Chefi la Cuţite! Ziua în care aflăm numele semifinaliştilor. Ultima confruntare pe echipe a acestui sezon începe în această seară.

Vezi și

Este ziua decisivă la Chefi la Cuţite! Ziua în care aflăm numele semifinaliştilor. Ultima confruntare pe echipe a acestui sezon începe în această seară la ora 20.00, la Antena 1.

Din sute de concurenți, chefii au ales doar 18, iar acum cei 11 bucătari rămași în competiția culinară a momentului își vor ascuți cuțitele pentru ultima confruntare pe echipe a acestui sezon.

Iar bucătarii resimt din plin presiunea enormă a probei din această seară.

În seara aceasta va fi dezvăluit numele semifinaliștilor, după o confruntare de foc în care fiecare dintre concurenţi se va înverșuna să transpună în farfurie toate cunoştinţele acumulate pănâ în acest moment.

Chefi la Cuţite, emisiunea care a fost lider de piaţă seara trecută în audienţe, începe la ora 20.00, la Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Chefii aleg semifinaliștii! Toate echipele vor găti același preparat, cel mai bun gust câștigă, de la ora 20.00, la Antena 1