Antena Meniu Search
x

Observator Special: Chirurgia estetica, scurtatura spre frumusete

Se spune despre femei ca odata ajunse la 30 de ani ating pragul frumusetii. Toate ar opri timpul la aceasta varsta. Din pacate vremea nu are rabdare cu noi. Si nici frumusetea. Insa am invatat sa pacalim timpul prin micile trucuri care ascund varsta.

Vezi și

Sotiile sultanilor, spre exemplu, isi ardeau cu faclia surplusul de piele de la tampla, un fel de lifting facial mai primitiv. Astazi, insa, chirurgia estetica a avansat atat de mult, incat orice mic defect poate fi corectat in doar cateva ore.

Fara riduri, abdomen plat si un posterior ferm si fara strop de grasime. Cu totii tindem spre perfectiune, iar chirurgia estetica este scurtatura. Fie ca este vorba de un moft sau de o necesitate, in spatele fiecarei operatii estetice se ascunde o poveste.

Cele mai cautate operatii sunt implanturile mamare. Daniela Gyorfi, Mihaela Radulescu sau Nicoleta Voica sunt printre primele romance care si-au pus silicoane.

Cea mai delicata interventie este liftingul facial, o operatie laborioasa, dureroasa si cu o serie de riscuri. Acum, exista o alternativa.

"In ultimii ani, s-a dezvoltat o tehnologie laser cu rezultate bune. Si ce avantaje are fata de liftingul facial: avem o recuperare mai buna, in patru, cinci zile suntem la job, cu fond de ten si nu trebuie operata. Cu liftingul, doua, trei saptamani nu poti iesi din casa. Laserul tine cinci ani de zile si are un avantaj fata de lifting. El se adreseaza in special calitatii pielii. O sa-ti netezeasca pielea. Laserul iti netezeste fata", a declarat medicul estetician Marek Valcu.

Operatiile estetice nu sunt doar la genul feminin. Barbatii isi cauta si ei frumusetea in bisturiu.

"Si barbatii vin. Operez foarte mult piramida nazala. Barbatilor nu le place nasul", a mai spus specialistul.

Barbat sau femeie, toti avem complexele nostre. Putem sa le corectam sau sa ne impacam cu ele. Pana la urma, si defectele fac parte din personalitatea noastra.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Observator Special: Chirurgia estetica, scurtatura spre frumusete