Antena Meniu Search
x

Video Cinci agenți și un fost comisar din Gorj trimiși în judecată după ce au fost acuzați de tentativă de omor asupra unui suspect

Cinci poliţişti şi un fost comisar-şef de la Acţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Gorj sunt trimişi în judecată pentru tortură şi tentativă de omor. Faptele ar fi avut loc la sfârşitul lunii mai când poliţiştii ar fi bătut crunt, chiar în maşina de intervenţie, un bărbat suspectat de ultraj. Astăzi, cei cinci agenţi şi fostul lor şef ajung în faţa instanţei care va decide ce se va întâmpla cu ei.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 19.07.2022, 13:58

Vezi și

Iulia Pop, reporter Observator: "Polițiștii pot face ani grei de închisoare pentru faptele de care sunt acuzați, vorbim despre tentativă de omor și tortură. În plus, li se va încheia și cariera dacă toate aceste fapte se confirmă."

"Cinci agenți din cadrul IPJ Gorj, dar și un comisar-șef au fost trimiși în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, acuzați că snopit în bătaie un suspect în timpul unei anchete, iar omul a ajuns la terapie intensivă la finele lunii mai. De fapt, bărbatul nu ar fi oprit la semnalul unui agent, l-ar fi acroșat cu mașina, iar pentru a fi capturat a fost nevoie de polițiștii de la Intervenții Rapide."

" Inițial, bărbatul a ajuns în arestul poliției, iar apoi la spital, unde a fost operat după ce medicii au constat că are fracturi osoase și rupturi de organe interne. Avea lovituri extrem de puternice, iar în rechizitoriu se arată că deși nu a opus rezistență a fost lovit de mai multe ori extrem de tare, atât în autospeciala MAI, cât și în sediul poliției din Novaci. Victima a avut, spun procurorii, nevoie de 45 de zile de îngrijiri medicale, iar viața i-a fost pusă în pericol."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri sociale » Cinci agenți și un fost comisar din Gorj trimiși în judecată după ce au fost acuzați de tentativă de omor asupra unui suspect