Antena Meniu Search
x

Ciobănesc carpatin ucis în bătaie în faţa turiştilor, langă pensiunea Valea Cocorei (Video)

Un câine ciobănesc carpatin a fost ucis în bătaie de două persoane înarmate cu bâte. Bietul câine a încasat zeci de lovituri de la agresorii săi, iar schelălăitul animalului nu i-a impresionat prea tare pe cei doi. De asemenea, câinele nici nu pare să riposteze în vreun fel.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 20.08.2019, 08:25

Un câine ciobanesc carpatin a fost ucis fără milă în faţa turiştilor Vezi și

Un câine ciobănesc carpatin a fost ucis în bătaie de două persoane înarmate cu bâte. Bietul câine a încasat zeci de lovituri de la agresorii săi, iar schelălăitul animalului nu i-a impresionat prea tare pe cei doi. De asemenea, câinele nici nu pare să riposteze în vreun fel. Atenție, imagini şi informaţii care vă pot afecta emoțional.

O persoană a filmat toată scena de pe o bancă din apropiere, iar alţi turişti au întrebat ce au cu sărmanul animal, însă nu au intervenit, probabil pentru că brutele violente nu era tocmai dispuse la dezbateri. 

Ciobănesc carpatin ucis în bătaie în faţa turiştilor, langă pensiunea Valea Cocorei

Imagini în care doi ciobani lovesc cu bestialitate un ciobănesc carpatin au făcut înconjurul internetului. Durerea bietului animal este evidentă, având în vedere ploaia de lovituri, dar asta nu pare să conteze. Până când, câinele renunță să mai riposteze și se lasă târât de omul cu chip de animal.

Dosar penal după moartea câinelui

"Polițiștii din cadrul secției nr. 7 Poliție Rurală Fieni au identificat un bărbat de 45 de ani, din Bezdead, bănuit că ar fi rănit/ schingiuit un câine. În cauză polițiștii au întocmit un dosar penal pentru încălcarea prevederilor Legii nr.205/ 2004 (art. 25 lit.e), urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție legală prin unitatea de parchet competentă".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Ciobănesc carpatin ucis în bătaie în faţa turiştilor, langă pensiunea Valea Cocorei (Video)