Antena Meniu Search
x

Circ la un sediu de poliţie din Gorj! Şofer târât de agenţi în secţie, după ce a refuzat să sufle în etilotest

A fost circ în uşa secţiei de poliţie din Mătăsari, judeţul Gorj. Un individ recalcitrant le-a dat de furcă agenţilor. Bărbatul s-a zbătut, a urlat, s-a prins de uşa maşinii de poliţie, totul ca să nu ajungă la secţie. Poliţiştii au încercat să-l târască înăuntru, dar bărbatul s-a dovedit a fi un bun contorsionist. Iar imaginea poliţiei are, din nou de suferit. Pentru că lipsa procedurilor clare face posibile asemenea incidente.

Vezi și

A fost circ în uşa secţiei de poliţie din Mătăsari, judeţul Gorj. Un individ recalcitrant le-a dat de furcă agenţilor. Bărbatul s-a zbătut, a urlat, s-a prins de uşa maşinii de poliţie, totul ca să nu ajungă la secţie. Poliţiştii au încercat să-l târască înăuntru, dar bărbatul s-a dovedit a fi un bun contorsionist. Iar imaginea poliţiei are, din nou de suferit. Pentru că lipsa procedurilor clare face posibile asemenea incidente.

Un individ recalcitrant le-a dat de furcă agenţilor din Gorj. Bărbatul s-a zbătut, a urlat, s-a prins de uşa maşinii de poliţie. totul ca să nu ajungă la secţie. Poliţiştii au încercat să-l târască înăuntru, dar bărbatul s-a dovedit a fi un bun contorsionist. Iar imaginea poliţiei are, din nou de suferit. Pentru că lipsa procedurilor clare face posibile asemenea incidente.

Individul a apelat la toate armele doar să nu ajungă la poliţie. Mai întâi a reuşit să fugă, dar este înşfăcat de tricou de doi agenţi. Îşi pierde telefonul, apoi şosetele, dar nu renunţă la luptă. Dă cu picioarele, în timp ce prietenii transmit totul live. Într-un final, se dă rănit.

Nici poliţiştii nu se lasă. Unul dintre ei îl prinde de picior şi încearcă să-l tragă înăuntru. Se opinteşte. Cu un picior în uşa poliţiei, bărbatul nu pare interesat să-l pună şi pe cel de-al doilea.

Iniţial, individul a fost oprit la un control rutier. Poliţiştii din Mătăsari au bănuit că băuse şi i-au cerut să sufle în etilotest. Suspectul a refuzat, aşa că l-au condus la secţie să-i facă dosar penal. Acolo s-au strâns şi prietenii ca să-l scape. Când vede că nu reuşeşte cu forţa, unul dintre agenţi are un plan de rezervă.

Individul s-a ales, până la urmă cu dosar penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Circ la un sediu de poliţie din Gorj! Şofer târât de agenţi în secţie, după ce a refuzat să sufle în etilotest