Antena Meniu Search
x

Video Circulația pe timp de noapte, restricționată mai devreme din această seară

Weekend plin, cu petreceri, dar şi cu amenzi pe măsură! Poliţia a întrerupt distracţia în mai multe locuri noaptea trecută şi a împărţit amenzi de sute de mii de lei. Din această noapte intră în vigoare şi noile măsuri de limitare a circulaţiei.

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 14.03.2021, 22:36

Vezi și
  • Până acum, interdicția de deplasare în afara locuinței era valabilă între orele 23.00 și 05.00.

Nu mai putem circula liber, fără declarație, începând cu ora 22. Românii trebuie să știe că au nevoie să descarce noul formular, pentru că orele sunt diferite. Acum, interdicția e valabilă între orele 22.00 și 05.00.

Până acum, interdicția de deplasare în afara locuinței era valabilă între orele 23.00 și 05.00.

De astăzi a fost redusă și capacitatea de cazare la unitățile turistice în care se practică schiul sau alte sporturi de iarnă.

Lista stațiunilor montane vizate: Azuga, Bușteni și Sinaia din județul Prahova; dar și în Băile Tușnad, Borsec, Băile Homorod, Harghita-Băi din județul Harghita; Borșa și Cavnic din județul Maramureș; Poiana Brașov, Predeal și Bran din județul Brașov; Sovata din județul Mureș; Vatra Dornei din județul Suceava; Voineasa din județul Vâlcea; Zona Borlova-Muntele Mic, comuna Turnu Ruieni din județul Caraș Severin; Arieșeni din județul Alba; Durău din județul Neamț; Novaci-Rânca din județul Gorj; Păltiniș din județul Sibiu; Stâna de Vale din județul Bihor; Straja din județul Hunedoara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Circulația pe timp de noapte, restricționată mai devreme din această seară