Antena Meniu Search
x

Foto Claudia, o copilă de 8 ani din județul Iași, a fost dată dispărută. Poliția cere ajutorul populației pentru a o găsi

Claudia Mirela Tololoi, o copilă în vârstă de opt ani din satul Piscul Rusului, comuna Dagâța, județul Iași, a fost dată dispărută după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Polițiștii fac apel la populație pentru a o găsi.

de Redactia Observator

la 28.06.2021, 19:55

copilă din satul Piscul Rusului, comuna Dagâța
Fată dată dispărută în județul Iași - IPJ Iași
  • Din primele informații obținute de reporterii Observator, nu este pentru prima oară când copila dispare

"Polițiștii ieşeni caută o minoră în vârstă de 8 ani, din sat Piscul Rusului, comuna Dagâța, a cărei dispariție a fost sesizată astăzi, 28 iunie. Minora TOLOLOI CLAUDIA MIRELA a plecat de la domiciliul din localitatea Piscul Rusului, în dimineața zilei de 28 iunie a.c. şi nu a mai revenit", a transmis IPJ Iași.

Fata dispărută are 140 cm înălțime, aproximativ 18 kilograme, ochi verzi, păr blond

"La data dispariției, aceasta era îmbrăcată doar cu o pereche de colanți. Persoanele care pot furniza informații care să conducă la găsirea acesteia sunt rugate să sune la numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie", au anunțat reprezentanții poliției.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Claudia, o copilă de 8 ani din județul Iași, a fost dată dispărută. Poliția cere ajutorul populației pentru a o găsi