Antena Meniu Search
x

Cursă fatală pentru o clientă a unui taxi! Tânăra din Bucureşti a murit pentru că nu purta centură şi fuma

Regulile încălcate în maşină pot aduce mai mult decât sancţiuni. Clienta unui taximetrist a murit pentru că nu purta centură şi fuma, după ce maşina în care se afla a fost implicată într-un accident din care şoferul a scăpat fără răni grave.

Vezi și

Regulile încălcate în maşină pot aduce mai mult decât sancţiuni. Clienta unui taximetrist a murit pentru că nu purta centură şi fuma, după ce maşina în care se afla a fost implicată într-un accident din care şoferul a scăpat fără răni grave.

Mâine ar fi împlinit 34 de ani, însă drumul Ioanei s-a oprit pe podul ce leagă Pipera de Tunari. Tânăra se afla pe bancheta din spate a taxiului. Nu purta centura de siguranţă, avea geamul deschis şi fuma. Când şoferul a pierdut direcţia maşinii pentru ea, cursa a fost fatală.

Taximetristul a scăpat cu răni uşoare, însă şi el este internat la spital. De acum înainte va da explicaţii în faţa anchetatorilor pentru că poliţia a deschis dosar penale pentru ucidere din culpă. El avea o vechime de peste 8 ani în compania pentru care lucra, iar colegii spun că niciodată nu a avut vreo sesizare din partea clienţilor.

Ţara noastră se numără pe ultimele locuri în clasamentul siguranţei rutiere în Uniunea Europeană, potrivit datelor statistice publicate de Comisia Europeană. Riscul de a muri pe şoselele din România este de trei ori mai mare decât într-una din ţările vestice.

Anul trecut, România a înregistrat 97 de morţi la un milion de cetăţeni, fiind devansată doar de Bulgaria, cu 99 de decese la milion. Pe următoarele locuri se situează Letonia (80) şi Polonia (79). Din numărul total de victime înregistrat în 2016, aproape jumătate sunt şoferi şi pasageri implicaţi în accidente.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Cursă fatală pentru o clientă a unui taxi! Tânăra din Bucureşti a murit pentru că nu purta centură şi fuma