Antena Meniu Search
x

Video Tinerii au uitat de pandemie şi au petrecut pe litoral ca în vremurile bune. Distracţia va continua în camere după ora de închidere

Pe litoral, sezonul a început aproape ca-n vremurile de dinaintea pandemiei. Au fost cozi la cele mai în vogă cluburi din Mamaia încă de la amiază. Cum cum stingerea se dă la ora 22.00, petrecăreţii au vrut să profite cât mai mult. Dar noaptea aceasta nu se încheie odată cu programul cluburilor. Turiştii care merg la Biserică pot ieşi pe stradă şi după ora... închiderii.

Alexandra Marin
de Alexandra Marin

la 01.05.2021, 20:39

Vezi și

Cluburile sunt închise, dar funcţionează ca terase până la ora 22.00, când se dă stingerea. Aşa că au fost cozi cum n-au mai avut cluburile "cu pretenţii" de pe litoral de doi ani. 

Nu doar distracţia îi aşteaptă la intrarea în club, ci şi poliţiştii, care le reamintesc că masca nu e opţională. Fără altă soluţie la îndemână, salvarea vine de la taximetrişti. Şi nu e ieftină deloc. 

- 10 lei. 

- Şi cu 10 lei le daţi? 

Pe acelaşi subiect

- Păi da, eu ce fac? Trebuie să mă duc în oraş să iau, aici nu este. 

- Da, dar le luaţi cu un leu.

Cum n-au voie pe ring, petrecăreţii dansează în jurul meselor. Iar dacă se plimbă de la o masă la alta, trebuie să-şi pună masca.

Atmosferă ca în anii trecuţi

Alex Vintilă, manager terasă: "Noi funcţionăm în regim de restaurant/terasă. Am aşezat numai mese de 4 şi 6 persoane, le-am distanţat să nu mai avem niicun motiv să supărăm autorităţile".

Nu e atmosfera din anii trecuţi, dar se apropie. 

- "Am venit la club şi după în apartament şi atât.

- Deci continuaţi petrecerea?

- Da, cu siguranţă 

- Vă încurcă mult restricţiile astea? Cu mască, cu ora 22.00.

- Da, foarte mult. E. sunt mai puţine persoane, distanţa e mai mare. Dar atmosfera sper să fie aceeaşi ne-am pregătit cu ceva timp înainte, ne-am gândit să fim cât mai aranjate.

- Probabil ne vom retrage undeva.

- Mergem şi la Înviere, tot aşa în grup".

Distracţie a fost şi în largul mării, la bordul unui catamaran, vedeta litoralului din acest an. 

Este singura croazieră în care au voie şi copiii, este ceva nou pentru ei, nu au mai fost pe un asemenea iaht, sunt fascinaţi de ceea ce văd 

Dacă în alţi ani îşi petreceau 1 mai pe scenă, anul acesta membrii trupei 3 Sud Est şi familiile lor au ales să se bucure de o croazieră. 

Laurenţiu Duţă: "Este o experienţă extraordinară".

Mihai Budeanu: "Noi de obicei de 1 mai ce făceam? La pădure...la un grătar, ne întâlneam cu prietenii". 

Laurenţiu Duţă: Sau la un concert. Cu cine sunteţi pe iaht? Cu familiile. 

Laurenţiu Duţă: Îşi fac poze selfiuri instastories, tik tokuri, e nebunie.

Iar regulile de pandemie trebuie respectate chiar şi în larg.

Alexandra Marin, reporter Observator: "Ambarcaţiunea care se vede în spatele meu este Garda de Coastă care poate solicita oricând să facă verificări pe iaht". 

Pentru turiştii de pe litoral, noaptea aceasta este singura în care pot sta afară şi după ora 22.00 şi asta doar dacă vor merge la slujba de Înviere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Tinerii au uitat de pandemie şi au petrecut pe litoral ca în vremurile bune. Distracţia va continua în camere după ora de închidere