Antena Meniu Search
x

Video Sute de tineri au furat startul minivacanței de Paște. Reacția unui turist italian prezent pe litoralul românesc

O scapare a legii dă liber la petreceri pe iaht. De două zile, o ambarcaţiune uriaşă funcţionează ca o terasă în largul mării. Sute de tineri au furat startul vacanţei de Paşte şi 1 mai de pe litoral. Deşi are o capacitate de o mie de persoane, catamaranul a ridicat ancora la doar 70 la sută din capacitate ca să respecte regulile de pandemie.

de Redactia Observator

la 30.04.2021, 21:06

Vezi și
  • Peterecere de lux pe litoralul românesc, în largul mării.
  • Biletele pentru prima croazieră românească costă între 250 şi 350 de lei de persoană.

Distracţia s-a mutat din staţiuni în largul mării. Cu cockteiluri care mai de care mai colorate în mână, cu muzica bubuind în boxe, sute de tineri petrec la bordul unui iaht de lux de peste 10 milioane de euro, ca-n vremurile bune, când nu era pandemie.

Tânără: Mi se pare o idee foarte interesantă mai ales cu toate aceste restricţii ne era dor să socializăm, să ne întâlnim cu prietenii, să petrecem.

Turist italian: În timpul pandemiei să existe locuri ca acesta, unde este mult spaţiu deschis, e foarte frumos.

Turist turc: Este o idee foarte bună. Îmi place cum este organizat, mai ales acum de când cu COVID-ul e bine că este în spaţiu deschis

Pe acelaşi subiect

Cum croazierele nu sunt interzise şi poliţia nu a fost invitată la petrecere, organizatorii au profitat şi au dat startul distracţiei încă de ieri, când uriaşul catamaran a ridicat ancora pentru prima dată cu turişti la bord.

Tânără: Superb, asteptam momentul asta de mult, este foarte frumos.

Vaporul de lux este gândit să funcţioneze ca un club pe mare. În timpul pandemiei, însă, este deschis ca terasă. Cel puţin asta le-au declarat organizatorii poliţiştilor care le-au explicat, la mal, că măsurile sanitare de protecţie trebuie păstrate chiar dacă nu simt pământul sub picioare.

Doar că, dacă regulile sunt încălcate, singura formă de verficare sunt imaginile postate chiar de petrecăreţi. N-ar fi niciun motiv de îngrijorare, spun organizatorii. Spaţiul e ocupat la capacitate de 30% la interior şi 60% la exterior.

Adrian Sasu, manager general yacht: În mod normal la această punte vorbim de 280 de locuri la masă, în perioada pe care o traversăm avem o restricţie/undeva la 30 la sută grade de ocupare. În total vorbim de o mie de persoane pe vapor, în perioada în care ne aflăm nu vom depăşi 5-600 de oameni.

În plus, turiştii nu se îmbarcă până nu li se măsoară temperatura. Şi, ar fi bine ca, la îmbarcare, fiecare să vină cu dovada vaccinării sau cu rezultatul unui test rapid sau PCR.

Biletele sunt între 250 şi 350 de lei de persoană, iar cea mai scumpă băutură, spre exemplu, o şampanie de lux, costă peste 10.000 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Sute de tineri au furat startul minivacanței de Paște. Reacția unui turist italian prezent pe litoralul românesc