Antena Meniu Search
x

Video Cluburile de pe litoral, gata să-şi primească clienţii în minivacanţa de Rusalii. Poliţia anunţă controale

În ciuda vremii neprietenoase, hotelurile şi restaurantele de pe litoral s-au pregătit temeinic pentru minivacanţa de Rusalii. Cluburile sunt şi ele gata să îşi primească petrecăreţii, care vor să se distreze departe de casă. De altfel, patronii localurilor se aşteaptă la un număr foarte mare de clienţi în aceste nopţi.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 11.06.2022, 14:13

Vezi și

Oamenii legii anunţă controale intense în această perioadă, atât în cluburi, cât şi la concerte sau la alte evenimente organizate pe litoral. 

Poliţiştii vor fi prezenţi în special în zona cluburilor, acolo unde tinerii se distrează. Vor să ţină sub control fenomenul consumului de droguri. 

De altfel, chiar zilele trecute, un bărbat de 50 de ani din Bucureşti a fost prins pe litoral în timp ce vindea droguri de risc şi mare risc. Asupra lui au fost găsite 70 de grame de cannabis şi mai multe grame de cocaină. 

Controalele vor continua şi în perioada următoare, cu atât mai mult, cu cât, între 7 şi 10 iulie va începe Neversea, cel mai mare festival de muzică electronică de pe litoral, ce revine după o pauză de doi ani. Aici sunt aşteptaţi zeci de mii de tineri.

Trebuie precizat faptul că, cei care şi-au luat bilete pentru Neversea în perioada pandemiei, le pot folosi anul acesta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Cluburile de pe litoral, gata să-şi primească clienţii în minivacanţa de Rusalii. Poliţia anunţă controale