Antena Meniu Search
x

Video Vremea strică planurile pentru weekendul de Rusalii. Evenimente anulate în București, pe litoral vor fi ploi abundente

Vremea strică planurile pentru weekendul de Rusalii. Meteorologii au emis un cod galben de vijelii pentru întreaga ţară, iar în Capitală mai multe evenimente au fost suspendate sau amânate tot din cauza vremii. Şi pe litoral, mulţi turişti au anulat rezervările. Vreme extremă va fi şi în Bulgaria şi Grecia. 

Alexandra Marin
de Alexandra Marin

la 10.06.2022, 21:30

Vezi și

E doar începutul unui weekend cu vreme extremă, avertizează meteorologii. Până duminică seară, întreaga ţară este sub cod galben de ploi torenţiale şi vijelii. Acelaşi cod a anulat sau suspendat aproape toate evenimentele care erau programate în Bucureşti în weekendul de Rusalii. 

Alexandra Marin, reporter Observator: Proiectul Străzi Deschise București, care adună weekend de weekend mii sau chiar zeci de mii de participanți, va menține pietonală doar Calea Victoriei și suspendă toate programele artistice. În plus, organizatorii festivalului Du Bonheur au anunțat că evenimentul de street food, care trebuia să închidă șoseaua Kiseleff, se amână până pe 2 iulie.

Ploaia şi vijeliile golesc şi litoralul în acest weekend

Mulţi turişti şi-au schimbat planurile din cauza vremii. 

Pe acelaşi subiect

Paul Nicolae, proprietar hotel: Clar, s-au speriat, au anulat. Se gândesc, bag motorină, bag benzină, merg până acolo, plouă. Eu am avut de exemplu 15 intrări şi mai vin 3 azi. 

Andreea Filip, reporter Observator: Chiar dacă sunt anunţate ploi, întotdeauna pe litoral avem parte şi de soare. În acest sfârşit de săptămână sunt anunţate 25, 28 de grade Celsius. Mâine, într-adevăr, se anunţă ploi mai abundente însă luni va fi o zi de plajă. 

Nici weekendul prelungit în Bulgaria sau Grecia nu pare să fie o variantă câştigătoare. Din cauza ploilor torenţiale, Ministerul Afacerilor Externe a emis atenţionări de călătorie. Atât astăzi cât şi mâine, cele doouă ţări se află sub avertizări de ploi abundente şi vijelii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Vremea » Vremea strică planurile pentru weekendul de Rusalii. Evenimente anulate în București, pe litoral vor fi ploi abundente