Antena Meniu Search
x

Cluj, capitala mondiala Harlem Shake. Peste 3000 de tineri au dansat pe celebra melodie

3000 de tineri au facut din Cluj capitala mondiala Harlem Shake, nebunia care a cuprins intreaga lume. A fost o provocare nu numai pentru cei mai buni dansatori, dar si pentru cei mai inventivi creatori de costume.

Vezi și

3000 de tineri s-au incapatanat astazi sa arate lumii ca orasul lor este capitala Harlem Shake. Cu masti, costume si miscari pregatite de acasa, tinerii s-au lasat in voia ritmurilor care au innebunit lumea.

Cu masca sau fara, cu coarne sau prajitoare de paine pe cap cu peruci, pelerine sau vasle tinerii s-au intrecut nu numai in dans, ci si in costume.

Altii au crezut, insa, ca succesul poate fi atins si fara prea multe haine. Impreuna insa, au fost la inaltime.

Nici nu e mirare ca Harlem Shake a cucerit Romania de vreme ce insusi Baauer, tanarul care a inspirat fenomenul, a facut show, sambata seara la Bucuresti.

De cateva saptamani, piesa a creat o adevarata isterie pe Internet. Din sali de clasa sau campusuri univeristare, dansul haotic a ajuns in lifturi, tramvaie si chiar in cimitir. Nu exista bariere. Si nici reguli. Asa ca dansul nebun misca haotic trupurile fanilor din lumea intreaga. Pana si Superman s-a lasat cucerit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Cluj, capitala mondiala Harlem Shake. Peste 3000 de tineri au dansat pe celebra melodie