Antena Meniu Search
x

La Cluj, Moş Crăciun și-a luat un tren și împarte cadouri copiiilor care-l însoțesc

Cine a spus că Moş Crăciun călătoreşte numai cu sania trasă de reni? La Cluj, Moşul are şi anul acesta un tren cu care merge la fel de repede. Şi nu se plimbă singur. Zeci de copii îl însoţesc zilnic şi îl răsfaţă pe bătrânul din Laponia cu poezii şi colinde.

de Redactia Observator

la 12.12.2019, 11:44

Vezi și

Cine a spus că Moş Crăciun călătoreşte numai cu sania trasă de reni? La Cluj, Moşul are şi anul acesta un tren cu care merge la fel de repede. Şi nu se plimbă singur. Zeci de copii îl însoţesc zilnic şi îl răsfaţă pe bătrânul din Laponia cu poezii şi colinde. La rându-i, Moşul le oferă cadouri. Şi nu-i uită nici pe ceilalţi călători.

De cum se urcă în vagoane, copiii sunt fascinaţi de ghirlandele cu globuri roşii şi argintii care înveselesc trenul lui Moş Crăciun. Micuţii sunt fericiţi să călătorească de la Cluj la Huedin cu bătrânul din Laponia.

Cu toţii ne-am fi aşteptat ca în acest an Moşul să vină cu o sanie trasă de reni, însă, după cu ştim, în acest an nu prea a nins aşa că a căutat alternative. Şi cum Moş Crăciun nu e orice fel de Moş are şi pretenţii aşa că şi-a închiriat un tren privat cu care se plimbă cât e ziua de lungă.

Copiii sunt curioşi să vadă dacă Moşul este aşa cum şi l-au imaginat.

Aproape două ore şi jumătate a durat călătoria cu trenul, dar nimeni nu s-a plictisit. Copii au cântat colinde tot drumul, dar nici Moşul nu s-a lăsat mai prejos.

Pe lângă bucuria de la a fi lângă Moş Crăciun, pentru unii copii, călătoria cu trenul a fost şi mai frumoasă, pentru că s-a întâmplat pentru prima dată.

Pentru copii, un bilet în trenul lui Moş Crăciun costă 7 lei dus-întors.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » La Cluj, Moş Crăciun și-a luat un tren și împarte cadouri copiiilor care-l însoțesc