Antena Meniu Search
x

Foto Cluj-Napoca va avea centru de vaccinare drive-through, începând de luni. Imunizare cu Pfizer-BioNTech, fără programare

Al doilea centru de vaccinare drive-through din țară se deschide luni pe platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 25.04.2021, 18:13

Cluj-Napoca va avea centru de vaccinare drive-through
Centru de vaccinare drive-through, în Cluj-Napoca - Emil Boc via Facebook
  • În acest moment există două astfel de centre în România, la Deva și Cluj

„Începând de mâine (luni-nr.), de la ora 13.00, în parcarea Sălii Sporturilor <Horia Demian> este operațional un centru de vaccinare drive-through. Programul acestui centru de vaccinare este de luni până duminică în intervalul orar 8:00 - 20:00, iar tipul vaccinului administrat este Pfizer-BioNTech”, a anunțat duminică pe Facebook primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vaccinarea se realizează fără programare în Platforma RoVaccinare și se realizează direct în mașină.„Încurajez toți clujenii să se vaccineze! Nimeni nu este în siguranță până când toți vom fi în siguranță! Maratonul continuă, în final toți vom fi învingători”, a scris edilul pe rețeaua de socilizare.

Românii au luat cu asalt primul centru de vaccinare tip drive-through deschis la Deva

La Deva, în judeţul Hunedoara, s-a deschis, în cursul zilei de sâmbătă, un centru de vaccinare tip drive-through.

Sute de persoane şi-au manifestat deja intenţia de a se vaccina împotriva coronavirusului la centrul respectiv. Însuşi Călin Petru Marian, prefectul judeţului Hunedoara, a mers la faţa locului, cu o zi înainte, pentru a se asigura că locuitorii judeţului Hunedoara, şi nu numai, se pot vaccina în cele mai bune condiţii.

Centrul de vaccinare tip drive-thru este deschis zilnic, între orele 10.00 şi 19.00, iar autorităţile locale susţin că oamenii se pot vaccina fără programare. În plus, se specifică faptul că cei care se vaccinează în acest mod vor face rapelul tot la centrul respectiv, după 21 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Cluj-Napoca va avea centru de vaccinare drive-through, începând de luni. Imunizare cu Pfizer-BioNTech, fără programare