Antena Meniu Search
x

Coadă de pensionari la DNA Piteşti

Zeci de pensionari argeşeni au făcut coadă, astăzi, la DNA Piteşti. Cu toţii au fost citaţi în dosarul "Pensii contra şpagă".

Vezi și

 Zeci de pensionari argeşeni au făcut coadă, astăzi, la DNA Piteşti. Cu toţii au fost citaţi în dosarul "Pensii contra şpagă", cel care a trimis după gratii doi medici acuzaţi că ar fi fabricat dosare de pensii pe bandă rulantă.

Are 64 de ani. A adunat de-a lungul vremii mai multe probleme de sănătate, spune el, aşa că de doi ani a ieşit la pensie. De dimineaţă, s-a alăturat şi el cozii pensionarilor din faţa sediului DNA. Cu chiu cu vai, fiecare a ajuns cum a putut. Cei mai mulţi, cu o plasă de medicamente într-o mână, iar în cealaltă cu citaţia.

Pensionarii au fost chemaţi în cazul dosarului "pensii contra şpagă", care a făcut recent vâlvă. La mijlocul lunii, doi medici de la Casa Judeţeană de Pensii, printre care şi un medic şef, primeau arest preventiv pentru 30 de zile, acuzaţi că ar fi luat mită ca să scoată la pensie mai repede mai mulţi argeşeni pe motive medicale inventate sau nu atât de grave. Atunci, în birourile lor, procurii au găsit plicuri doldora cu bani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Coadă de pensionari la DNA Piteşti