Antena Meniu Search
x

Două restaurante-simbol ale Capitalei, La Cocoşatu şi La Gil, închise de inspectorii de la Protecţia Consumatorului

Două restaurante-simbol ale Capitalei, La Cocoşatu şi La Gil, au fost închise de inspectorii de la Protecţia Consumatorului! Celebre mai ales pentru mici, localurile ascundeau bucătării pline de gândaci, păianjeni şi igrasie.

de Redactia Observator

la 10.10.2019, 20:52

Vezi și

Două restaurante-simbol ale Capitalei, La Cocoşatu şi La Gil, au fost închise de inspectorii de la Protecţia Consumatorului! Celebre mai ales pentru mici, localurile ascundeau bucătării pline de gândaci, păianjeni şi igrasie. Alături de micii preparaţi în condiţii revoltătoare, clienţii primeau muştar diluat cu apă. 

Sunt imagini filmate de comisarii de la Protecţia Consumatorului în bucătăria celebrului restaurant La Cocoşatu. Unul dintre cele mai vechi localuri din Capitală, vestit pentru micii săi. Pereţi scorojiţi plini de igrasie, frigidere ruginite şi alimente depozitate direct pe ciment - sunt doar câteva dintre neregulile constatate, care au dus la închiderea pe loc a restaurantului.

Unul dintre angajaţii restaurantului spune, însă, că "nu, nu era mizerie în bucătărie. Sunt două-trei faianţe care s-au spart şi nu vor să ne mai lase! Duceţi-vă în oraş, mall-urile, toate le-au închis! Asta vrea să se întâmple! Renovăm şi dăm drumul".

Probleme şi mai grave au fost descoperite în restaurantul La Gil, aflat în apropiere.

În mai multe găleţi, comisarii ANPC au descoperit muştar diluat cu apă, care era servit clienţilor la mese.

Zona unde se găteau micii era plină de grăsime. De la grătar, până la pereţi şi chiar instalaţia electrică.

Autorităţile au decis sistarea activităţii până la rezolvarea tuturor deficienţelor. Mai mult, patronului i s-a pus în vedere că riscă închiderea definitivă dacă situaţia se repetă la un alt control.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reprezentanţii ambelor restaurante spun că vor termina curăţenia şi îşi vor redeschide porţile în câteva zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Două restaurante-simbol ale Capitalei, La Cocoşatu şi La Gil, închise de inspectorii de la Protecţia Consumatorului