Antena Meniu Search
x

Tânără din Gorj bătută crunt la locul de muncă, după o discuţie (Video)

O tânără de 25 de ani, din Peştişani, a sunat la 112 să anunţe că a fost bătută crunt la locul de muncă de o altă femeie, colega tinerei. Potrivit poliţiştilor, tânăra a fost bătută din cauza unei discuţii în contradictoriu purtată cu o altă angajată, însă subiectul nu este specificat clar.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 22.02.2019, 17:19

Angajată din Gorj, bătută la locul de muncă

O tânără de 25 de ani, din Peştişani, a sunat la 112 să anunţe că a fost bătută crunt la locul de muncă de o altă femeie, colega tinerei.

Potrivit poliţiştilor, tânăra a fost bătută din cauza unei discuţii în contradictoriu purtată cu o altă angajată, însă subiectul nu este specificat clar.

Angajată din Gorj, bătută la locul de muncă

O tânără de 25 de ani, din comuna gorjeană Peștișani, a sunat la 112 pentru a anunța că a fost bătută de o colegă de serviciu. S-a întâmplat la sediul unei firme din Târgu Jiu, pe fondul unor discuţii în contradictoriu.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi prin apelul 112, de o tânără de 25 de ani, din comuna Peștișani, despre faptul că, în timp ce se afla la serviciu, în cadrul unei societăţi comerciale de pe raza municipiului, în urma unor discuţii în contradictoriu cu o colegă, de 39 de ani, din localitate, aceasta ar fi exercitat acte de violenţă asupra sa", informează IPJ Gorj.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi încearcă să afle motivul pentru care femeia a fost bătută la locul de muncă.

Dacă aveţi informaţii despre acest caz, ne puteţi lăsa un mesaj pe pagina de Facebook Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Tânără din Gorj bătută crunt la locul de muncă, după o discuţie (Video)