Antena Meniu Search
x

Bătută crunt de soţul ei cu un picior de scaun, o femeie din Gorj a refuzat ordinul de protecţie şi ambulanţa

O femeie de 32 de ani, din Gorj, a sunat plângând la 112 şi a spus că este bătută crunt de soţul său. Poliţiştii au sosit imediat la adresa respectivă şi au constatat că femeia are dreptate, demarând procedurile de emitere a unui ordin de protecţie împotriva soţului violent.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 13.02.2019, 18:36

O femeie de 32 de ani, din Gorj, a sunat plângând la 112 şi a spus că este bătută crunt de soţul său.

Poliţiştii au sosit imediat la adresa respectivă şi au constatat că femeia are dreptate, demarând procedurile de emitere a unui ordin de protecţie împotriva soţului violent.

Bătută crunt cu un picior de scaun, soţia refuză ordinul de protecţie

Agresiunea a avut loc în comuna Dănciulești, unde o femeie a sunat la 112 pentru a se plânge că este bătută de concubinul ei de 42 de ani.

Poliţiştii au intervenit imediat la adresa respectivă, însă s-au lovit de refuzul femeii bătute pentru instituirea unui ordin de protecţie împotriva soţului violent. Deşi bătută crunt, femeia a refuzat ca poliţiştii să-l ţină departe de ea.

Femeia a refuzat şi ehipajul de ambulanţă

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că în urma unui conflict spontan, bărbatul ar fi exercitat acte de violență asupra concubinei sale, prin folosirea unui corp contondent. Femeia nu a solicitat un echipaj al ambulanței pentru acordarea de îngrijiri medicale.

"În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie. Totodată, polițiștii i-au adus victimei la cunoștință prevederile emiterii unui ordin de protecție provizoriu, aceasta nefiind de acord cu emiterea actului restrictiv", potrivit IPJ Gorj. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Bătută crunt de soţul ei cu un picior de scaun, o femeie din Gorj a refuzat ordinul de protecţie şi ambulanţa