Antena Meniu Search
x

Un tânăr şi-a bătut socrul şi soţia în faţa blocului, până i-a băgat în spital pe amândoi, la Târgu Jiu (Video)

Un tânăr din Târgu Jiu şi-a luat la bătaie socrul chiar în faţa blocului unde locuia acesta. Când soţia tânărului a intervenit în conflict, acesta a luat-o la bătaie şi pe ea. Tânărul i-a pus pe amândoi la pământ şi a început să-i lovească fără milă. Fata şi tatăl ei au ajuns la spital

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 21.02.2019, 18:07

Socru bătut de ginere în faţa blocului, soţia intervine, este bătută şi ea

Un tânăr din Târgu Jiu şi-a luat la bătaie socrul chiar în faţa blocului unde locuia acesta, iar la un moment dat, când soţia tânărului a intervenit în conflict, acesta a luat-o la bătaie şi pe ea.

Tânărul i-a pus pe amândoi la pământ şi a început să-i lovească fără milă. Fata şi tatăl ei au ajuns la spital, pentru îngrijiri medicale.

Socru bătut de ginere în faţa blocului, soţia intervine, este bătută şi ea

Un scandal uriaş între membrii unei familii din Târgu-Jiu a izbucnit în faţa unui bloc din oraş. Un ginere şi-a luat la bătaie socrul, iar când soţia tânărului, o femeie în vârstă de 25 de ani, a intervenit în apărarea tatălui său, tânărul a bătut-o şi pe ea.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În urma conflictului, fata și tatăl ei au ajuns la spital, unde medicii le-au acordat îngrijiri medicale.

Autoritățile au fost anunțate chiar de tânăra agresată, care suferise o traumă puternică.

În cauză polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Un tânăr şi-a bătut socrul şi soţia în faţa blocului, până i-a băgat în spital pe amândoi, la Târgu Jiu (Video)