Antena Meniu Search
x

Colibiţa, o bijuterie ascunsă între munți

Chiar dacă încă nu putem călători în voie, asta nu înseamnă că nu putem ieşi din localitate. Dacă practicaţi sporturi individuale aveţi un motiv ca să puteţi pleca din oraş. Pentru cei care iubesc deopotrivă muntele şi marea o destinaţie care pare să le îmbine pe amândouă este Colibiţa. Aici se poate pescui şi se pot face drumeţii pe jos sau cu bicicleta, iar aerul bogat în ozon are proprietăţi curative.

de Redactia Observator

la 18.05.2020, 15:45

Vezi și
  • Stațiunea Colibița, pregătită pentru turiști
  • Plaje de vis pe lacul care izvorăște din munți

În inima Transilvaniei, la poalele Munţilor Călimani găsim localitatea Colibiţa. Ascuns între crestele munţilor, lacul care poartă numele micii aşezări ne oferă un peisaj de poveste. Pe lângă cura de sănătate, datorită aerului bogat în ozon, cei care ajung în zonă pot face drumeţii pe jos sau cu bicicleta pe traseele special amenajate sau se pot plimba în jurul lacului.

Mica aşezare este vestită şi pentru apa care izvorărăşte din munţi şi despre care se spune că are proprietăţi curative.

Proprietarii pensiunilor deja s-au pregătit să-şi primească oaspeţii. Au amenajat chiar şi plajele artificiale la marginea lacului. Aşa că turiştii pot sta sub umbrele, pe nisip şi admira munţii.

Vasile Corutiu, adminsitrator turisticNoi suntem pregătiţi întru totul să deschidem. Avem spaţii destul de generoase, terasele sunt destul de mari, inclusiv parte din plajă. La trei stele, camera dublă este la 250 de lei.

Cei care ajung în Colibiţa pot vizita Rezervaţia naturală Tăul Zânelor iar iubitorii sporturilor extreme pot să încerce raftingul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Colibiţa, o bijuterie ascunsă între munți