Antena Meniu Search
x

Video Colţ de Rai pe Calea Victoriei, unde a "răsărit" un arbore cu sute de lalele. Simbol al iubirii, de Valentine's Day

Un colţişor de pe Calea Victoriei a devenit un mic loc de promenadă pentru îndrăgostiţi. Angajaţii unei florării au împodobit un copac cu sute de lalele, flori considerate simbolul dragostei trainice. Apariţia creaţiei inedite a stârnit interesul trecătorilor care se opresc să o admire şi pleacă apoi cu o amintire.

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 12.02.2022, 16:00

Vezi și

De la mic la mare, trecătorii de pe Calea Victoriei au avut astăzi o surpriză. În faţa unui magazin de îngheţată a apărut un copac "înflorit", cu peste 600 de lalele. "Nu am mai văzut aşa ceva", exclamă o trecătoare. "Am zis să facem o oază de frumos pe Calea Victoriei, mai ales că trebuie să vină şi Sfântul Valentin, îndrăgostiţii pot să îşi facă poze frumoase sub copac. Invităm pe toată lumea să vină pe Calea Victoriei, e soare, e frumos, avem tot weekendul în faţă, se pot bucura de această oază de frumos", spune Nicu Bocancea, florist.

Florile copacului, culese de trecătorii încântaţi

Trecătorii sunt invitaţi să culeagă din florile copacului. "Iau o floare pentru soţ şi apoi trebuie să îi iau şi un dulce. Aduce o notă de natural. Potrivit pentru Ziua Îndrăgostiţilor, să iasă afară îndrăgostiţii să se simtă bine în oraşul ăsta", este de părere o femeie. Şi turiştii străini au fost surprinşi de idee. "Cred că e destul de frumos. Nu prea celebrez Sf. Valentin", mărturiseşte un turist din Cehia. "Îl ador. Îl ador, chiar îl ador. Cred că e foarte creativ. Am fost foarte surprinşi când l-am văzut pentru că nu ne-am dat seama ce este. Când ne-am apropiat am văzut lalelele, e foarte frumos", adaugă o tânără. 

Lalelele, simbol al iubirii adevărate

Floriştii spun că lalelele sunt un simbol al dragostei puternice şi trainice chiar şi în faţa celor mai mari obstacole, iar dăruirea unei lalele reprezintă un gest de iubire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Colţ de Rai pe Calea Victoriei, unde a "răsărit" un arbore cu sute de lalele. Simbol al iubirii, de Valentine's Day