Antena Meniu Search
x

Comerciantii au scumpit pestele cu aproape 3 lei/kg

Peste noapte, pestele din pietele bucurestene s-a scumpit. La unele tarabe, am gasit produse mai scumpe cu aproape 3 lei, fata de ieri. Motivul: a fost dezlegare

Vezi și

Asa ca vanzatorii au profitat, iar intarziatii au fost multi. Cei care nu s-au inteles la pret, au plecat acasa fara peste.

Daca e dezlegare, e si profit pentru comercianti. In toate pietele din Capitala, specialitatile s-au vandut mai scump decat de obicei. Fiecare a crescut pretul, dupa bunul plac.

Iar cumparatori au fost. Intarziatii care au vrut peste in duminica Floriilor, au platit cat le-au cerut negustorii, mai ales ca toti comerciantii s-au jurat azi ca pestele lor abia si-a dat ultima suflare.

Au fost insa si oameni care au negociat la sange, iar pana la urma au plecat acasa, cu pungile goale.

Cine nu si-a permis sa cumpere din galantare, a putut sa ia peste direct de pe strada. In piata Rahova am gasit trei comercianti care se chinuiau sa vanda o ladita de peste, proaspat dezghetat de la atata stat in soare.

Cei care nu au vrut sa umble prin aglomeratie si sa negocieze cu vanzatorii au mers la pescuit. Baltile din apropierea Bucurestilor au avut vizitatori. 60 de lei costa o zi pe malul apei, iar pasionatii de pescuit pot pleca acasa cu peste pentru o masa bogata.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Comerciantii au scumpit pestele cu aproape 3 lei/kg