Antena Meniu Search
x

Video Comercianții de brazi de Crăciun, ofertă slabă din cauza pandemiei. Cât costă un brad

Cine n-a apucat să-şi ia brad de Crăciun mai are câteva zile la dispoziţie să facă asta. Comercianţii de prin pieţe s-au aşteptat să vândă mai puţin în acest an, aşa că şi oferta e mai slabă. Mulţi au aşteptat până în ultimul moment să ia bradul mai ieftin, iar acum riscă să nu mai găseasă.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 20.12.2020, 20:14

Vezi și
  • Preţul brazilor a rămas neschimbat faţă de anul trecut
  • Între 30 şi 150 de lei au scos oamenii din buzunar pentru pomul de Crăciun

Pandemia şi teama că vor rămâne cu brazii nevânduţi i-au făcut pe comercianţi să renunţe la ofertele bogate din alţi ani. Iar criza i-a făcut pe oameni să fie mai reticenţi la cumpărături, aşa că sunt mai puţini clienţi în pieţe acum.

Ca să atragă, totuşi, clienţi comercianţii s-au apucat de glume.

Cât costă un brad de Crăciun

Preţul brazilor a rămas neschimbat faţă de anul trecut. Între 30 şi 150 de lei au scos oamenii din buzunar pentru pomul de Crăciun.

Clara Mihociu, reporter Observator: În momentul in care ne alegem bradul de cele mai multe ori ne uitam la modul în care arată și dorim sa fie unul cat mai bogat și simetric. De aceea alegem un brad de pepiniera, insa vom scoate mai mulți bani din buzunar. Pentru că un astfel de brad costa 100 de lei. Daca alegem un brad luat din pădurile de la noi din tara acesta nu va mai fi nici la fel de bogat, nici foarte aspectuos iar prețul va fi la jumătate

Cine vrea, totuşi, să simta miros de brad natural în casă, dar fie nu-şi permite unul sau are deja unul artificial, poate opta pentru coroniţe, care costă zece lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Comercianții de brazi de Crăciun, ofertă slabă din cauza pandemiei. Cât costă un brad