Antena Meniu Search
x

Compania Hexi Pharma a fost pusă sub acuzare în dosarul dezinfectanților diluați din spitale

Compania Hexi Pharma a fost pusă sub acuzare de procurorii Parchetului General în dosarul dezinfectanților diluați din spitale.

Compania Hexi Pharma a fost pusă sub acuzare de procurorii Parchetului General în dosarul dezinfectanților diluați din spitale.

Punerea sub acuzare vine după ce patronul firmei, Dan Condrea, și directorul general, Flori Dinu, au fost audiați la Parchet, iar zeci de angajați au dat declarații în fața anchetatorilor, au declarat surse judiciare pentru Agerpres.

Procurorii au deschis săptămâna trecută un dosar penal având ca obiect informațiile vehiculate în spațiul public privind dezinfectanții produși de firma Hexi Pharma. Parchetul anunța atunci că urmărirea penală a fost începută pentru faptă, respectiv infracțiunile de zădărnicire a combaterii bolilor și falsificarea și substituirea de alimente sau alte produse.

Sâmbăta trecută, anchetatorii au efectuat percheziții la sediul și punctele de lucru ale Hexi Pharma, precum și la 25 de unități sanitare de pe raza a 21 de județe și din municipiul București, de unde au fost ridicate probe și documente. Tot atunci, procurorii au făcut percheziții și la domiciliul lui Dan Condrea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Compania Hexi Pharma a fost pusă sub acuzare în dosarul dezinfectanților diluați din spitale