Antena Meniu Search
x

Concediu in Delta terminat la spital

Au ales Delta pentru o vacanta de vis, dar sejurul s-a transformat intr-un cosmar. Sase oameni au trecut pe langa moarte dupa ce barca in care erau s-a lovit de un bustean

Vezi și

In salupa erau sase persoane. Trebuia sa fie o alta plimbare de neuitat, in vacanta pe care au asteptat-o un an. Cinci dintre oamenii din barca sunt turisti. Al saselea, ghidul lor, este directorul Automobil Clubul Roman Tulcea. Din vina lui s-ar fi produs accidentul. "Ar fi lovit un bustean aflat intre doua ape", spune Petrica Rade, capetenia zonala Tulcea. L-a observat prea tarziu, din cauza nivelului ridicat al Dunarii. Si dupa ce l-a lovit n-a mai putut controla ambarcatiunea.

"Nu am putut sa mai dau motorul inapoi din motiv ca, in momentul cand am atins cu penta copacul a sarit borna de la baterie si m-a lasat fara motor", explica ghidul. Oamenii n-au cazut in apa, dar patru au fost raniti.

"Patru cu probleme putin deosebite, in sensul ca din izbitura salupei de o barja au aparut excoriatii la nivelul mainilor si picioarelor, al membrelor, plus traumatisme cranio-cerebrale acute deschise", a declarat Nicolae Radu Sicinschi, medic Ambulanta Tulcea. Doar trei dintre ei au ajuns la spital.

Ranile pe care le-au suferit nu le pun in pericol viata, dar le-au compromis concediul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Concediu in Delta terminat la spital