Antena Meniu Search
x

Mai mulţi cântăreţi au organizat un concert de la balcon, în Timișoara

Organizarea concertelor nu este încă permisă, dar nimeni nu poate opri un muzician să cânte în propria casă. În Timişoara, mai mulţi cântăreţi s-au sincronizat şi, de la balcoane, au oferit un spectacol deosebit pentru oamenii care au avut norocul să fie în trecere.

de Redactia Observator

la 16.05.2020, 15:26

Vezi și
  • Organizatorii nu au anunţat evenimentul.
  • Nu au vrut să încurajeze adunările publice.

După atâta izolare, a venit timpul să înceapă şi voia bună. A fost ceea ce şi-au zis mai mulţi muzicieni din Timişoara, care au plănuit, împreună, un concert. Dar pentru că scenele nu s-au deschis, încă, au cântat de la balcon.

Vlad Popescu, muzician: Am dorit să ieşim în întâmpinarea oamenilor cu acest concert şi să le transmitem prin muzica pe care o interpretăm sentimente de bucurie, de optimism şi de consolare. Printr-un aşa eveniment simţim din nou acest sentiment de comunitate care ne-a lipsit în ultimele săptămâni.

Organizatorii nu au anunţat evenimentul. Nu au vrut să încurajeze adunările publice. De spectacol s-au bucurat doar trecătorii norocoşi.

Locatar: Muzica e foarte frumoasă, îmi place foarte mult, e muzică clasică. Eu vin din Italia şi aşa ştiu foarte bine genul acesta.

Flashmob-ul a avut loc în trei locuri diferite. Oamenii s-au bucurat de evenimentul deosebit. Artiştii au recunoscut că inclusiv pentru ei a fost o adevărată provocare.

Alina Giurgiu, muzician: Îţi spun sincer, eu am rău de înălţime, la început am ezitat momentul, am ieşit pe balcon foarte temătoare, după care am decis să îmi fac curaj. A fost foarte frumos, mi-a plăcut şi reacţia oamenilor, au aplaudat, unii au ieşit cu pahare de vin.

Atmosfera nu a fost foarte diferită nici în Sibiu, unde muzicienii de la filarmonica oraşului au oferit un concert fără public, dar transmis pe internet.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Mai mulţi cântăreţi au organizat un concert de la balcon, în Timișoara