Concurs de creație culinară la Galați, pentru elevi și studenți
Elevii şi studenţii care vor cariere în domeniul culinar nu încheie anul cu petreceri sau banchete, ci cu sesiuni de gătit şi concursuri de creaţie în bucătărie. La Galaţi, tema propusă anul acesta a fost gastronomia internaţională.
Elevii şi studenţii care vor cariere în domeniul culinar nu încheie anul cu petreceri sau banchete, ci cu sesiuni de gătit şi concursuri de creaţie în bucătărie. La Galaţi, tema propusă anul acesta a fost gastronomia internaţională. Iar rezultatele au fost spectaculoase.
Viitorii chefi au vrut să impresioeze cu preparatele lor. Deşi cele mai multe preparate artau spectaculos, gustul a depăşit aşteptările juriului.
Şi pentru că mâncarea este cultură, câţiva dintre concurenţi au încercat să aducă mai mult decât savoare.
Printre zecile de preparate de inspiraţie internaţională, cele care au atras atenţia prin inedit au fost "concurentele Ecotrophelia". Adică preparatele culinare inovative şi eco, ale căror reţete sunt secrete.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰