Antena Meniu Search
x

Condamnare de 17 ani și 8 luni în spatele gratiilor pentru profesoara din Roman care și-a tranşat soțul, ca să scape de cadavru

Decizia magistraților Curții de Apel Bacău este definitivă. Femeia a fost obligată prin sentinţă să plătească daune în valoare de 40.000 de euro și 20.000 de lei părților civile din proces.

Vezi și

Decizia magistraților Curții de Apel Bacău este definitivă. Femeia a fost obligată prin sentinţă să plătească daune în valoare de 40.000 de euro și 20.000 de lei părților civile din proces.

Sentința pronunțată de magistrații din Bacău încheie o urmărire penală şi un proces care au început pe 15 septembrie 2015. Profesoara Ana Zaharia fost reținută atunci de polițiști în timp ce încerca să arunce trupul tranșat al soțului ei,  într-un containter din orașul Târgu Frumos.

La Roman, vecinii din blocul în care s a petrecut crima spun ca pedeapsa este mică ținând cont de cruzimea faptelor.

Femeia nu și-a recunoscut niciodată faptele. A declarat mereu că nu știe ce s-a întâmplat. Ana Zaharia a mărturisit că a adormit în microbuz și s-a trezit la picioare cu pachetele în care se afla cadavrul. O contrazic însă imagini suprinse de camerele de supraveghere din oraş în care se vede cum profesoara a urcat în microbuzul de Iași cărând după ea mai mulți saci menajeri.

Mobilul crimei rămâne un mister. Mai ales că în garsoniera celor doi au fost găsiți peste 150.000 de lei, bani proveniţi din vânzarea unei proprietăți. Ca să încheie tranzacția, femeia a susținut că este singura moștenitoare. În realitate, mai existau doi moștenitori.

Se pare că ofiţerul nu ar fi fost de acord cu modul în care a acționat soția sa. Şi s-ar fi luat la ceartă. Anchetatorii au conturat astfel ipoteza crimei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Condamnare de 17 ani și 8 luni în spatele gratiilor pentru profesoara din Roman care și-a tranşat soțul, ca să scape de cadavru