Antena Meniu Search
x

Condamnat pentru omor, după 5 ani

Un om fără adăpost din Arad a fost ucis cu o furie greu de descris acum 5 ani. În tot acest timp, criminalul a reuşit să stea în libertate. Acum însă, poliţiştii au un suspect

Vezi și

Un om fără adăpost din Arad a fost ucis cu o furie greu de descris acum 5 ani. În tot acest timp, criminalul a reuşit să stea în libertate. Acum însă, poliţiştii au un suspect. 

Cu picioarele târâite şi un chip blajin, bătrânul dus de poliţişti în arest pare inofensiv. Este însă suspect de crimă. Cu sânge rece, ar fi omorât în bătaie un om fără adăpost, acum 5 ani. Încă de atunci, poliţiştii au încercat să dea de urma criminalului.

O bâtă plină de amprente şi ADN au găsit poliţiştii în apropierea unei foste fabrici, chiar în centrul Aradului. La adăpostul zidurilor dărâmate, bărbatul şi-ar fi lovit victima în cap. De mai multe ori. Apoi, fără vreo urmă de regret, ar fi abandonat trupul şi arma crimei pe câmp şi s-a făcut nevăzut.

Bătrânul acela era propriul lui tată. Pentru asta a stat în închisoare 19 ani. Acum, bărbatul de 64 de ani a ajuns din nou în spatele gratiilor pentru 30 de zile şi riscă până la 25 de ani pentru omor calificat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Condamnat pentru omor, după 5 ani