Antena Meniu Search
x

SPECIAL!!! Conditii de cinci stele, preturi pentru toata lumea!

Ce ati spune daca ati afla ca exista locuri de cinci stele in tara noastra unde puteti petrece un weekend linistit fara sa fiti nevoiti sa va vindeti sufletul sau vreun organ. Acum, nu va ganditi ca este aproape gratis

Vezi și

Imagineaza-ti urmatoriul scenariu. Esti intr-un bar din Bucuresti, la un suc si o cafea cu un prieten. Weekendul bate la usa, iar tu ti-ai facut planuri sa evadezi doua zile la munte. Te gandesti deja la drumul de cosmar si te rogi la zeul drumurilor romanesti sa nu-ti petreci jumatate din sejur pe drum, la volan, asteptand la o coada. De aceasta data, insa, acest scenariu negru care incolteste in mintea oricarui sofer roman nu se va intampla. La bar vine un domn prezentabil si te invita sa-l insotesti. E soferul care te va duce in sejurul de vis.

Cateva ceasuri mai tarziu, dupa un drum relaxant la bordul unui bolid de lux, ajungi in curtea pensiunii. Cum pui piciorul pe pamant montan esti intampinata de un angajat. Esti condusa in apartamentul in care iti vei petrece weekendul de vis. Aici, totul te asteapta. Intri si inca nu-ti vine sa crezi ca pentru 60 de euro pe noapte, apartamentul este al tau. Te freci la ochi, te ciupesti, apoi arunci o privire pe fereastra. Vezi Clabucetul. Si orice indoiala dispare.

Luxul si confortul de aici, combinate cu frumusetea muntelui te-au vrajit. Dar ce faci pana prietenii sosesc? Dupa o saptamana agitata intre betoanele marelui oras, te relaxezi cu un binemeritat masaj. Dar, mai intai o cafea bauta la terasa cu vedere la munte.

Dupa masaj, nimic nu merge mai bine decat o sauna. Iar cat te relaxezi in baia de aburi, in bucatarie se pregateste o masa delicioasa. Si ea inclusa in pachet. Restul delicateselor va lasam pe dumneavoastra sa le descoperiti. Oricum, la vila nimanui nu-i sta gandul la mancare.

Ca o concluzie, pentru un weekend de vis, in care sa fiti tratati ca regi si ca regine nu e neaparat sa cheltuiti foarte mult. Preturile pentru vila de tip Bouttique din Predeal pornesc de la 35 de euro pe noapte in timpul saptamanii si intre 40 si 60 de euro in weekend. Pentru doua zile in care orice ati visat va sta la dispozitie, nu e chiar atat de mult.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL!!! Conditii de cinci stele, preturi pentru toata lumea!