Antena Meniu Search
x

Directorul unui spital COVID-19 pune la îndoială testarea. „Stăm în aceeași cameră, mâncăm din aceeași farfurie”

Directorul spitalului din Târgu Cărbunești, județul Gorj, acolo unde sunt tratați de două luni doar pacienți cu Covid-19, are dubii cu privire la corectitudinea testelor. 

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 26.05.2020, 08:50

Constantin Târziu, directorul spitalului din Târgu Cărbunești, pune la îndoială testarea pentru COVID-19
Constantin Târziu, directorul spitalului din Târgu Cărbunești, pune la îndoială testarea pentru COVID-19 - Impact în Gorj
  • Constantin Târziu spune că are dubii privind modul în care se face testarea.
  • La Spitalul COVID din Târgu-Cărbunești au ajuns, la finalul săptămânii trecute, 11 pacienți.

Constantin Târziu a declarat, într-un interviu Radio Infinit, că nu înțelege cum oameni care locuiesc împreună au rezultate diferite la testele pentru depistarea noului coronavirus.

Reacția directorului spitalului vine după ce două asistente medicale din unitatea spitalicească au fost testate pozitiv la COVID-19.

"A mai fost confirmată o asistentă, dar eu aici am niște dubii, nu sunt chiar de acord cu aceste testări. Abia aștept astăzi și alte rezultate și apoi voi comenta mai mult. Vă spun de ce am dubii. Eu stau cu dumneavoastră în aceeași cameră, mâncăm din aceeași farfurie, stăm de o lună și jumătate, două luni. Eu ies pozitiv și dumneavoastră negativ?", a spus Târziu.

Salariații spitalului din Târgu Cărbunești stau de săptămâni bune la hotel, izolați de familii și de comunitate, dar deocamdată două asistente au ieșit pozitiv la test, ambele asimptomatice.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Directorul unui spital COVID-19 pune la îndoială testarea. „Stăm în aceeași cameră, mâncăm din aceeași farfurie”