Antena Meniu Search
x

Copăcei făcuți din pietre semipreţioase, un cadou cu adevărat inedit

Un buchet de flori, o ciocolată, o sticlă de vin sunt cadouri obişnuite. În schimb, dacă vrem să oferim un dar special, putem alege, spre exemplu, un copăcel făcut din pietre semipreţioase.

Vezi și

Un buchet de flori, o ciocolată, o sticlă de vin sunt cadouri obişnuite. În schimb, dacă vrem să oferim un dar special, putem alege, spre exemplu, un copăcel făcut din pietre semipreţioase. O femeie din Târgu Mureş face acasă asemenea pomi de decor din margele. Iar clientele nu întârzie să apară.

Cristina are 45 de ani şi este de meserie coafeză. În urmă cu un an şi jumătate şi-a dat seama însă că poate face şi altceva. Iniţial, ca hobby. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fiecare detaliu este făcut cu atenţie pentru că fiecare are o simbolistică aparte. Frunzele copacului reprezintă oamenii, iar ramurile întinse sunt, de fapt, îmbrăţisarea, în timp ce rădăcina ne aminteşte de locul din care ne tragem.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Copăcei făcuți din pietre semipreţioase, un cadou cu adevărat inedit