Antena Meniu Search
x

Doi copii din Brasov, in stare grava la spital, dupa ce au fost batuti

Doi baieti din Brasov, de cinci si doi ani, au ajuns la spital mai mult morti decat vii. Primul, taiat la cap si la gat. Al doilea este tinut in viata doar de aparate. Amandoi au ceva in comun: familiile destramate.

Vezi și

Robert a ajuns la spitalul din Brasov cu taieturi la gat, lovituri la cap si a fost bagat direct in sala de operatii. Amestecat fara voie, spune bunica lui, intr-un conflict dintre tatal lui si niste vecini.

“Copilul a avut noroc pentru ca una din plagi era si la nivelul gatului, aproape de vena jugulara. Daca era putin mai profunda, copilul nu mai ajungea la spital”, a declarat Mihai Ruja, medic la Spitalul de Copii Brasov.

“Daca nu vrea sa-si vada tatal, inseamna ca tatal, daca nu este autorul, atunci este un individ care in mod sigur a avut un rol. Ori a facilitat, ori. este clar ca e legat de trauma”, a precizat Adrian Badea, psiholog la DGASPC Brasov.

Baietelul a ramas cu tatal si bunicii lui dupa ce mama lui l-ar fi abandonat. Un cuplu destramat si-un copil de cinci ani, la mijloc. Baiatul va mai sta ceva vreme in spital.

Langa el, in acelasi salon, a ajuns si un alt baietel. Abandonat de parintii plecati prin strainatate si lasat in grija oricui. Copilasul a ajuns pe mainile medicilor in stop cardio-respirator, cu vanatai si contuzii.

Acum, copilul mai respira doar cu ajutorul aparatelor. In ambele cazuri, politistii fac cercetari si demersuri pentru ca cineva sa fie tras la raspundere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Doi copii din Brasov, in stare grava la spital, dupa ce au fost batuti