Antena Meniu Search
x

Anchetă după ce 11 copii de la o grădiniţă din Bucureşti au fost spitalizaţi cu toxiinfecţie alimentară

11 copii de la o grădiniţă din Bucureşti au primit cadou, de ziua lor, o toxiinfecţie alimentară. Aşa a sunat alarma dată de una dintre mame. Cei mici au ajuns la trei spitale după ce ar fi consumat mămăligă cu brânză şi smântână.

Vezi și

11 copii de la o grădiniţă din Bucureşti au primit cadou, de ziua lor, o toxiinfecţie alimentară. Aşa a sunat alarma dată de una dintre mame. Cei mici au ajuns la trei spitale după ce ar fi consumat mămăligă cu brânză şi smântână. Câţiva dintre ei au avut nevoie de perfuzii. Inspectorii sanitar-veterinari au ridicat probe din mâncare, dar nu au toate informaţiile, pentru că reprezentanţii grădiniţei sunt plecaţi în minivacanţă. Poliţia a deschis deja o anchetă penală.

De ziua copilului, grădiniţa Brânduşa a facut "cadou" o minunată enterocolită! A scris, pe Facebook, mama unuia dintre cei 11 copii care au ajuns la spital cu probleme. 

Numai la Victor Babeş au ajuns şase copii. Alertaţi, medicii au sunat la poliţie. 

Inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti au ridicat probe din mâncare, dar spun că nu au avut cu cine să stea de vorbă la grădiniţă. 

Reprezentanţii grădiniţei au fost convocaţi luni dimineaţă la sediul autorităţii. Între timp, a fost deschis un dosar penal in acest caz. 

În luna martie, nu mai puţin de 200 de copii şi 19 adulţi au ajuns la spital cu toxiinfecţie alimentară după ce au luat masa la trei grădiniţe din Ilfov.  În meniu s-a regăsit şi atunci mămăliga cu brânză şi smântână. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Anchetă după ce 11 copii de la o grădiniţă din Bucureşti au fost spitalizaţi cu toxiinfecţie alimentară