Antena Meniu Search
x

Caz şocant în judeţul Iaşi! Copii lăsaţi îngheţaţi şi nemâncaţi

Imagine de groază într-o casă din Schitu Duca, judeţul Iaşi. Patru fraţi, niciunul mai mare de 7 ani, au fost găsiţi îngheţaţi, flămânzi şi teribil de speriaţi. Mama este de negăsit!

Vezi și

Oricum, spun vecinii, şi-a făcut un obicei să plece de acasă şi să îi lase pe cei mici în frig şi fără o fărâmă de pâine. Tot vecinii sunt cei care au anunţat autorităţile.

Asistenţii sociali au luat copiii din casa bocnă şi i-au dus la spitalul Sfânta Maria din Iaşi. După ce s-au încălzit, cei mici au fost consultaţi de medici.

Unul dintre ei avea o fractură mai veche la picior, dar care nu fusese niciodată tratată. Între timp, poliţiştii au încercat să dea de urma mamei. Dar femeia nu a fost de găsit.

Se pare că nu a mai trecut pe acasă de cel puţin 24 de ore. Din ce spun vecinii, peste două luni va aduce pe lume un al cincilea copil. Făcut, se pare, cu un cumnat. Soţul a plecat de-acasă, la muncă, în Italia şi nu i-a mai păsat nici de ea, nici de copii.

Dacă autorităţile nu vor reuşi să dea de urma părinţilor, cei patru copii, cu vârste între 2 şi 7 ani, vor ajunge într-un centru de plasament. De altfel, vecinii spun că ar fi şi cea mai bună soluţie având în vedere că femeia nu dă doi bani pe soarta celor mici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Caz şocant în judeţul Iaşi! Copii lăsaţi îngheţaţi şi nemâncaţi