Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O fermă din Constanța, locul de joacă ideal pentru copii

Este binecunoscut faptul că apropierea copiilor de animale aduce numai beneficii: cei mici devin mai empatici, dar şi mai responsabili. Mai greu însă pentru atâţia copii care cresc la bloc, printre asfaltul din oraş, şi le pot vedea doar în fotografii.

de Redactia Observator

la 13.05.2019 , 11:34

Este binecunoscut faptul că apropierea copiilor de animale aduce numai beneficii: cei mici devin mai empatici, dar şi mai responsabili. Mai greu însă pentru atâţia copii care cresc la bloc, printre asfaltul din oraş, şi le pot vedea doar în fotografii. Ca să le cunoască mai bine, ei pot merge însă la ferme improvizate. Una este şi în judeţul Constanţa, iar acolo au ocazia să se joace cu tot felul de animale, dar şi să înveţe cum să le îngrijească.

Aşa de fericiţi sunt copiii care trec pragul fermei din satul constănţean Arsa. Nici nu-i de mirare. Văd aici, pe viu, animale pe care, până de curând, le-au admirat doar în poze sau la televizor.

Cei mici se împrietenesc repede cu vieţuitoarele fermei. Le hrănesc şi se joacă cu ele.

Vezi și

Ferma are de toate: ponei, curcani, oi şi căpriţe. Şi iepuri numai buni de mângâiat.

Ferma are şi un loc de joacă, cu leagăne, tiroliană, ba chiar şi un labirint. Iar părinţii se bucură şi ei de aerul curat.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » O fermă din Constanța, locul de joacă ideal pentru copii