Antena Meniu Search
x

Copii premiaţi la Salonul Internaţional de Carte Bookfest de la Romexpo

De ziua lor, copiii primesc daruri. Asta s-a întâmplat şi cu cei mai buni elevi, cei care au participat la cursul de citire rapidă din clubul de excelenţă al Fundaţiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Vezi și

De ziua lor, copiii primesc daruri. Asta s-a întâmplat şi cu cei mai buni elevi, cei care au participat la cursul de citire rapidă din Clubul de Excelenţă al Fundaţiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. Toţi au primit pachete cu cărţi din partea Editurii Litera. Până şi locul în care au fost premiaţi are legătură tot cu cititul: Salonul Internaţional de Carte Bookfest de la Romexpo.

Chiar şi la Salonul de carte Bookfest, ieri a fost şi despre copii şi... copilărie. Iar aşii lecturii - membri ai Cursului de citire rapidă - au urcat pe podium chiar de ziua lor.

Adelina Dragomir, specialist marketing Editura Litera: Pentru că este vorba de un curs de citire rapidă și sunt copilași care participă la acest atelier, evident premiile sunt în cărți. Sunt selectate special pentru vârstele lor și ne bucuram sa sprijinim activitățile fundației.

Andreea, cursant Fundația Dan Voiculescu: Pentru mine acest curs înseamnă o oază de relaxare, o oră pe săptămână pot veni să învăţ să citesc mai repede și să înțeleg ce citesc.

16 elevi au fost premiați în cadrul salonului internațional de carte. Iar cei mici au primit cu bucurie pachetele cu cărți. Nu doar că învaţă să citească rapid. Îşi dezvoltă şi vocabularul prin jocuri, nu prin învăţat mecanic. Dar, mai ales ajung să-şi dorească să citească zilnic. Ceea ce, spun părinţii, e minunat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Copii premiaţi la Salonul Internaţional de Carte Bookfest de la Romexpo