Antena Meniu Search
x

Copiii filmati in timp ce isi vindeau jucariile pe strada nu au mai iesit astazi in piata

Cei doi copii care au sensibilizat o tara intreaga, dupa ce au fost filmati cum isi vindeau jucariile pe un leu, nu au mai iesit azi pe strada. Dar asta nu inseamna ca problemele de acasa au disparut.

Vezi și

Despre comportamentul violent al mamei, se stia si la scoala speciala unde invata micutii. Dar si in targul de vechituri, unde se strang sarmanii sa isi vanda tot ce au. Nimeni n-a facut nimic. Pana cand un barbat din Cluj i-a filmat pe cei doi copilasi trimisi sa faca bani. din copilaria scoasa la vanzare.

Cand un copil de doar sase ani isi vinde jucaria cu un leu, nu e loc de negociere. Emanuel Ungureanu este cel care i-a filmat pe micii vanzatori, in piata de vechituri din Cluj: “Erau evident in nevoie, pentru ca nu stateau de placere. Ieri a fost un frig cumplit in Cluj”.

Fie erau nevoiti, fie obligati. Nu ar fi fost prima oara cand isi intind jucariile de plua pe asfalt, pentru a le vinde.

Directoarea scolii la care invata micutii spune ca excursia pentru care sustin ei ca strang bani este o poveste. Numai comportamentul violent al mamei lor este cat se poate de real.

Daca mama i-a exploatat pe copii, obligandu-i sa isi dea singurele bucurii ale varstei pe cativa lei, o vor dovedi inspectorii de la Protecþia Copilului. De luni, vor incepe ancheta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Copiii filmati in timp ce isi vindeau jucariile pe strada nu au mai iesit astazi in piata