Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Peste 700 de elevi din Vaslui îngheaţă de frig în sălile de curs. Şcoala din Negreşti nu mai are căldură de o lună

750 de elevi din Negreşti, Vaslui, îngheaţă de frig în sălile de curs. Centrala s-a stricat luna trecută, dar nimeni nu a venit să o repare.

de Redactia Observator

la 17.01.2018 , 09:12

Copiii s-au întors la şcoală, însă cei care ar trebui să aibă grijă de ei, încă par să fie în vacanţă! 750 de elevi din Negreşti, Vaslui, îngheaţă de frig în sălile de curs. Centrala s-a stricat luna trecută, dar nimeni nu a venit să o repare. De fapt, un cazan ar fi trebuit înlocuit. Reprezentanţii Primăriei spun că au comandat piesa respectivă, dar deocamdată, elevii suflă în palme ca să se încălzească.

Luni, când elevii s-au întors la şcoală, s-a luat decizia ca orele să aibă loc într-o singură clădire, dar cum pe timpul vacanţei totul a fost încuiat, în interior s-au păstrat cel mult 16, 17 grade Celsius.

Directorul şcolii recunoaşte că lucrurile s-au mişcat mai greu în vacanţă, dar acum totul pare o chestiune de timp.

Vezi și

prof Vlăduţ Fratiman, directorul şcolii Negreşti:

Din păcate unul dintre cazanele de la centrala termică, din cauza vechimii pe care o avea, a cedat! S-a fisurat! Fiind probabil sărbători, eu ştiu... ce dificultăţi s-au întâlnit, este în drum către Negreşti. E la Bârlad... Trebuie să ajungă la noi, urmează a fi montat. 

Deocamdată, părinţii sunt aceia care poartă toată grija, care le pun şi câte două pulovere pe sub geacă celor mici pentru a nu răci.

În Negreşti sunt mai multe unităţi de învăţământ, dar aceasta este cea mai mare dintre ele. Aici învaţă copii cu vârste de la 6 la 14 ani. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Peste 700 de elevi din Vaslui îngheaţă de frig în sălile de curs. Şcoala din Negreşti nu mai are căldură de o lună