Antena Meniu Search
x

Un copil din Iaşi scapă miraculos cu viaţă, în timp ce lângă el, un bolid de lux se înfige cu o viteză fantastică în stâlp (Video)

Un accident deosebit de grav a avut loc în Iaşi, pe Aleea Sadoveanu. Şoferul unui bolid Mercedes, care se deplasa cu o viteză foarte mare, a pierdut controlul volanului şi a intrat pe trotuar, unde se afla un copil.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 22.07.2019, 22:29

Un copil a scapat miraculos cu viata dintr-un accident provocat de un sofer baut, la Iasi Vezi și

Un accident deosebit de grav a avut loc în Iaşi, pe Aleea Sadoveanu. Şoferul unui bolid Mercedes, care se deplasa cu o viteză foarte mare, a pierdut controlul volanului şi a intrat pe trotuar, unde se afla un copil.

Imaginile de supraveghere arată cum copilul scapă milimetric să fie spulberat, după ce iniţial vede maşina care se îndreaptă spre el, apoi se lasă în jos, providenţial, maşina trecându-i razant pe lângă cap.

Accident filmat la Iaşi, un copil scapă miraculos cu viaţă, şoferul beat

Un grav accident rutier a fost produs de un șofer beat, pe străzile Iasului. Un apel la 112 anunța că un șofer a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un stâlp pe care l-a culcat la pământ apoi s-a oprit într-un copac, şoferul fiind încarcerat în maşină.

Însă, imaginile de pe camerele de supraveghere au surprins un element cel puțin șocant. Un copil care mergea pe trotuar a scăpat ca prin minune. Copilul se deplasa pe trotuar când mașina care circula cu mare viteză a trecut milimetric pe lângă acesta.  Speriat, copilul a luat-o la fugă.

Şoferul avea în maşină băutură şi pastile

La fața locului a sosit un echipaj de prim ajutor, pompierii și poliția. Etilotestul a indicat o alcoolemie de 0,63 alcool pur în aerul expirat, iar în mașina bărbatului de 43 de ani a fost găsită o sticla de whisky și câteva pastile Xanax.

Bolidul Mercedes, de zeci de mii de euro, a fost distrus, iar șoferul s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un copil din Iaşi scapă miraculos cu viaţă, în timp ce lângă el, un bolid de lux se înfige cu o viteză fantastică în stâlp (Video)