Antena Meniu Search
x

Copil ars în casa care a sărit în aer

Este panică în localitatea Voievodeni din Mureş după ce casa unei familii a fost aproape dărâmată de o explozie urmată de un incendiu

Vezi și

Este panică în localitatea Voievodeni din Mureş după ce casa unei familii a fost aproape dărâmată de o explozie urmată de un incendiu. Rănit grav, un copil de şase ani a fost transferat cu un elicopter la un spital din Capitală.

Pentru că nu au reuşit să afle ce a cauzat explozia, autorităţile au decis să evacueze din case 20 de familii care locuiesc pe aceeaşi stradă. Mama băieţelului rănit e în stare de şoc! Medicii i-au spus că fiul ei de 6 ani trebuie transportat urgent cu elicopterul la un spital din Capitală.

Părinţii şi cei doi copii se pregăteau să meargă la slujba de duminică, când pereţii casei s-au prăbuşit în jurul lor şi a izbucnit focul. Pereţii din exterior mai stau dar peretii din interior nu. Au zis barbatii ca era noroc ca aveau planşon si a ţinut, că nu a căzut.

Mezinul era în camera de la stradă, cea mai afectată de explozie. Fratele lui a fost şi el rănit, dar mai uşor. La fel şi tatăl care a intrat să salveze copiii. După ce familia a fost dusă la spital, a început ancheta.

Surse din anchetă spun că acumularea de gaz s-ar fi produs sub asfalt, de la conducta principală. Gazele ar fi ajuns în casa familei afectate de nenorocire prin reţeaua de canalizare. Pentru că mirosul de gaz se simţea pe toată strada, autorităţile au hotărât să evacueze toate casele din jur. 20 de familii au fost scoase din locuinţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Copil ars în casa care a sărit în aer